url_disz
Intelligens Kockázatértékelő Dokumentációs Rendszer
Bemutatkozás

Köszönjük, hogy érdeklődik kockázatértékelő rendszerünk iránt! Célunk, hogy olyan eszközt adjunk a munkavédelmi szakemberek kezébe, amellyel kockázatértékelési munkájukat hatékonyabban tudják végezni.

MIBEN SEGÍT? HOGYAN?

A tervezésénél legfőbb szempont volt, hogy minél több manuális munkától szabadítsuk meg felhasználóinkat. A kockázatértékelési dokumentumok a felhasználó által kitöltött elektronikus űrlapok alapján jönnek létre. Az űrlapokon feltett egyszerű kérdésekre mindössze igen/nem válaszokat kell adni és a válaszok alapján létrejön a megfelelő kockázatértékelési jegyzőkönyv és intézkedési terv. Ezek a dokumentumok létrehozhatóak önállóan, típus szerinti csoportban, vagy valamennyi egy megbízáshoz kapcsolódó dokumentum egyetlen fájlban.

Folyamatosan bővülő rendszerünk jelenleg az alábbi kockázatértékelések elvégzését teszi lehetővé:

Általános:

Helyiség:

Változó munkahely:

Rendszerünk használható hagyományos módon az íróasztal mellett ülve is, de az igazi előnyeit azok ismerhetik meg, akik interneteléréssel rendelkező hordozható eszközzel keresik fel megbízásuk helyszínét. Ebben az esetben semmiféle jegyzetelésre nincs szükség a kockázatok felmérése során, mert elegendő a szükséges űrlapot megnyitni és a megfigyelések eredményéneknek megfelelő válaszokat megjelölni.

Ennek eredményeként létrejön egy borítót, tartalomjegyzéket, befejezést és minden szükséges információt tartalmazó kockázatértékelési jegyzőkönyv.A rendszer használatának éves díja 20 000 Ft.

Juhász Work-Safety Kft 2020. Minden jog fenntartva.