url_disz
Intelligens Kockázatértékelő Dokumentációs Rendszer
Helyiség űrlap kérése

Bár igyekszünk olyan helyiség felmérő űrlapokkal szolgálni, amelyek képesek a lefedni a leggyakoribb helyiség típusokat, mégis előfordulhat, hogy valaki olyan helyiséget szeretne értékelni, amelyhez nem talál megfelelő űrlapot.

Ebben az esetben érdemes ellenőrizni, hogy a HELYISÉG (ÁLTALÁNOS) űrlap segítségével elkészíthető-e a felmérés. Ezt az űrlapot úgy alkottuk meg, hogy a lehető legjobban lefedjen minden szempontot, amely szerint egy helyiséget értékelni kell. Ennek megfelelően ez az űrlap nagyon sok kérdést tartalmaz, amelyek közül csak azok jelennek meg az értékelés eredményében, amelyeknél az első kérdésre a felhasználó azt válaszolta, hogy szükséges.

Azonban teljességgel az sem zárható ki, hogy olyan kockázati tényező rögzítésére van szükség, amely ezen az űrlapon sem szerepel. Ebben az esetben szükség lehet új helyiség típushoz tartozó űrlap bevezetésre.

Ha megvizsgálta a rendelkezésre álló helyiség űrlaptípusainkat és azt tapasztalta, hogy az adott helyzetben egyik sem volt megfelelő az értékelés elvégzéséhez, akkor keressen minket az info@kozkazat.eu email címen! Amennyiben technikailag megoldható, elkészítjük az új űrlapot. Az űrlap elkészítése semmilyen felárral, előfizetési díj emeléssel nem jár.

Mit kell tennie, ha új űrlap bevezetését kezdeményezné?

Kérését megvizsgáljuk és ha nincs technikai akadálya vagy nem tudunk kínálni jobb megoldást, akkor rövid időn belül elkészítjük az új felmérőlapot, amely elérhető lesz a többi helyiség felmérő űrlap között.

Juhász Work-Safety Kft 2020. Minden jog fenntartva.